Dem der har prøvet det ved at basketball er en sjov sport og man kan få lyst til at kaste og score alle steder man er. Med en indendørs basketball kurv til døren kan du spille basketball alle vegne, den passer perfekt til værelset, kontoret, legehjørnet, værkstedet el. stuen og er sjov leg for både børn og voksne. Jeg har selv en basketball kurv til døren på mit kontor.

My Hood mini basketball kurv til døren

Det bedste valg på pris og kvalitet

My Hood er et mærker der laver basketball kurve i mange størrelser og andet basketball udstyr. My Hood laver f.eks. også de populære basketball standere der kan placeres hvor som helst udendørs og så har man en basketball kurv at spille på. Men her skal det handle om deres lille basketball kurv til indendørs brug, der giver dig mulighed for at have en lille basketball kurv hængende på døren til værelset, kontoret el. andet steds.

Når man køber et basketball produkt fra mærket My Hood kan man være sikker på at det er i god kvalitet. Det samme gælder denne basketball kurv til døren fra My Hood, der ganske vidst er billig, men som stadig holder en høj standard i kvaliteten. Den kan nemt hængere på alle døre, men også på reoler, i skuffekanter og på køjesenge. Der medfølger alt hvad du skal bruge til et sjovt basketball spil indendørs.

Specifikationer:

  • Lille basketball kurv med kroge
  • Størrelse på plade: 45,5 x 30,5 cm
  • Lille basketballbold
  • Lille pumpe til bolden

Pris: 249 kr.

Odin lille indendørs basketkurv med plade

Luksus mini basket kurv i top kvalitet

Her får du virkelig en god basketball kurv i til indendørs brug. Den holde med sikkerhed i mange år og kan holde til nogle fede dunk, da der er lavet en fjeder funktion i kurv der gør at den giver efter. Du skal dog ikke forvente at du kan hænge dig i basketkurven efter et dunk ligsom man ser NBA spillerne gøre det på TV.

Odin er et mærke der laver alverdens sports- og fitnessmaskiner i god kvalitet. De laver udstyr der holder og kan stå distancen, og ikke ting der går i stykker efter få gange med brug. Det er altså ikke bare et fornuftigt valg i forhold til at købe et produkt man kan bruge i lang tid, det er også et bæredygtigt valg da du ved at det holder i lang tid. Godt for planeten og godt for pengepungen på den lange bane.

Specifikationer:

  • Lille basketkurv med ophængskroge
  • Størrelse på plade: 45×30 cm
  • Kurvens diameter er 20 cm.
  • Bold og pumpe medfølger ikke
  • Kan også anvendes udendørs

Pris: 499 kr.

Billig mini basketkurv til døren

Discount basketball kurv til dør

Pris: 149 kr.

Lille basketball kurv til dør med bold og pumpe

Solidt valg til en god pris

Pris: 399 kr.

Indendørs basketball stander

Alternativ til basketball kurv til døren

https://www.cykelpartner.dk/fodbold/my-hood—-basketstander-start—fra-3-aar

Pris: 449 kr.

Ophængning af basketball kurv til værelset

Du kan ikke bare ophænge denne baskeball kurv på døren, men alle steder på værelset el. kontoret det kan lade sig gøre. Den hænges op med de to kroge der er bag på pladen og kan dermed også hænge på f.eks. hylder, reoler i skuffer el. på sengekanten.