Trampolinen i haven er i disse år et af de mest populære stykker underholdning til børn i haven. Det er heller ikke længere bare en trampolin man kan hoppe højt på og lave nogle akrobatiske trick i luften, det er også en arena for anden leg der er kommet til i form af tilbehør til trampolinen. En af de ting man kan købe til ekstra sjov til trampolinen er en basketball kurv til trampolin.

En basketball kurv til trampoliner minder lidt om at have en lille basketball kurv til døren indenfor. De har ca. samme størrelse og er mere legetøj end rigtig basketball.

EXIT basketball kurv til trampolin

Det sikre valg af basketball kurv til trampolin

Der er meget stor sandsynlighed for du har set denne basketball kurv til trampoliner, enten når du er kørt igennem dit villakvarter el. har været gæst hos andre med en trampolin med basketball kurv, for det er nok et af de mest populære valg og så forhandles den hos Danmarks største webshop, Coolshop, der har hurtig levering på 1-2 hverdage og fri fragt.

For at du kan monterer basketball kurven skal du have et sikkerhedsnet på din trampolin, da kurven skal monteres på en af stængerne der holder sikkerhedsnettet på plads. Den bør kunne monteres på de fleste trampoliner, så længe stængerne til sikkerhedsnettet måler mellem 25-38 mm. Med i pakken følger en skumbold du kan bruge til at lave de fedeste scoringer med, og så skal den ikke pumpes.

Pris: 499 kr.

Jumpmaster trampolin basketball-sæt

Det kvalitetsbevidste valg af trampolin basketball kurv

En anden løsning af dette Jumpmaster trampolin basketball sæt der giver samme muligheder for at lave fede basketball tricks. Modsat EXIT basketball kurven, er denne basketball kurv i lidt bedre kvalitet og har flere af de egenskaber en rigtig basketball kurv også har.

Det er blandt andet bagpladen der er lavet i hårdt materiale og ringen, samt nettet i kurven er lig en rigtig basketball kurv. Det er valget til dig der er lidt større basketball fanatiker el. bare vil give dine børn den bedste kvalitet. Med i sættet følger også en lille basketball og en pumpe. Den monteres også på en stang til et sikkerhedsnet og bør derfor passe til de fleste trampoliner med sikkerhedsnet på.

Pris: 1295 kr.

Billig basketball kurv til trampolin

Discount kurven til dig der bare skal have lidt ekstra trampolin gadgets

Det tredje og sidste valg vi kommer omkring i denne artikel er en billig discount basketball kurv til trampoliner, som kan det den skal, men man må ikke blive skuffet over kvaliteten af materialerne når den ankommer, og at den evt. kun holder en sæson hvis den bliver brugt meget. Den er god hvis man kun vil spille lidt basketball på trampolin en sjælden gang el. skal se om det vækker ens barns interesse.

Igen er det et krav at du har en trampolin med sikkerhedsnet for at den kan monteres, men generelt er det også sikrest at have sikkerhedsnet på, samt mest praktisk når man skal have boldspil på en trampolin. Der medfølger basketbold og pumpe.

Pris: 299 kr.

Basketball på en trampolin er sjovt, men man kan ikke spille på trampolinen en hel dag uden at få hoppesyge (hvis der da er noget der hedder det), så måske det også kunne være en idé med en rigtig basketball kurv til at øve og lave nogle rigtige basketball scoringer.