Du har købt en fed basketball stander til indkørslen, men er allerede træt af at bolden flyver hvorhen den vil efter hver scoring du laver, så er en basketball rebounder løsningen for dig.

Hvad er en basketball rebounder?

En basketball rebounder er en slags skinne der kan monteres på en hver standard basketball kurv og sørger for at sende bolden retur til dig efter en scoring. Ved brug af basketball standere der står frit og baskerkurve der hænger på garager og carporte, er det en meget efterspurgt vare, da bolden ellers flyver rundt diverse steder.

Ved at benytte en basketball rebounder bliver du også belønnet hver gang du score – i og med du ikke skal løbe efter bolden – og kan holde rytmen du er i og måske score mange gange i træk. Omvendt bliver du stadig straffet hvis du ikke score og må altså ud på en løbetur efter bolden. Uanset hvad er det win-win i træningen da det giver enten motivation el. kondi.

Der findens forskellige alternativer til sådan en rebounder, de bedste kan du se herunder.

Basketball rebounder fra inSPORTline

En rebounder er en relativt simpel anordning der monteres på basketballkurven og når man så score sørger skinnen el. røret under kurven for at sende basketbolden ud i retning af dig el. den der har skudt igen. Den kan spare dig for mange løbeture og hjælpe dig med at holde en god skudrytme, når du træner f.eks. straffekast.

Det er en relativt lille investering i forhold til hvor meget glæde og motivation det kan give når man står og skyder hjemme i indkørslen el. ude på vejen, hvor bolden nemt kan ramme ned på standeren el. andre ujævnheder og tage et skævt bounce i en helt gal retning.

Her

Basketball skudtræner fra Sklz

Denne rebounder er lidt dyrere og lidt bedre i uformningen og kvaliteten, men ellers har den samme funktion. En rebounder kan også kaldes for en skudtræner, da den give bedre vilkår for at træne det samme skud igen og igen, da bolden vil blive returneret til dig det samme sted du skød fra – hvis du altså score.

Sklz er et mærke der har specialiseret sig i at lave træningsudstyr til sportsgrene som blandt andet basketball, hvor de også har lavet udstyr til dribleøvelser.

Her